IJshockey reizen en tickets

Heb jij wel eens een IJshockeywedstrijd meegemaakt? Een echte belevenis volop actie en spanning!

Vooral in Canada, de Verenigde Staten en Duitsland zijn ze idolaat van de sport ijshockey. Bij Sportreizen.com begrijpen we waarom, de sfeer tijdens een ijshockey wedstrijd is namelijk overweldigend. IJshockey is een snelle, flitsende sport en er gebeurt altijd wel wat spectaculairs. Een ijshockey-wedstrijd is dan ook zeker de moeite waard en je hoeft er niet eens voor naar de VS of Canada!

Sportreizen.com TIP: Bezoek de sfeervolle Lanxess Arena in Keulen, thuishaven van het ijshockeyteam De Kölner Haie.

Heb je altijd al een IJshockey wedstrijd live mee willen maken, bijvoorbeeld de IIHF Continental Cup, het EK / WK, Deutsche Eishockey Liga of een gewone NHL competitiewedstrijd? Laat het ons ons weten! Via het contactformulier kun je gemakkelijk jouw gewenste ijshockey reisvoorstel aanvragen.

Liever persoonlijk contact?

Bel ons op 085 - 070 5050

Aanbevolen

Deutsche Eishockey Liga

De Duitse ijshockeycompetitie behoort tot de sterkste van Europa. Net als in de voetbalwereld weten de Duitsers hoe ze sportwedstrijden moeten organiseren. Er heerst een fantastische sfeer rondom de stadions. Ook voor aanvang van de wedstrijden worden er complete shows gegeven, inclusief lasershows, vuur en dia projecties op het ijs. Voor Nederlanders zijn met name de Kölner Haie erg interessant. Niet ver rijden en in combinatie met de stad een perfect weekendje weg. Naast de Kölner Haie zijn ook de Berliner Eisbären uit de hoofdstad Berlijn erg populair. Interesse in een wedstrijd van de Deutsche Eishockey Liga? Vul dan snel bovenstaand offerteformulier in, dan gaan wij voor u aan de slag.

NHL IJshockey

Wat is er nu mooier dan de ijshockey sfeer ervaren in de Verenigde Staten of Canada? Combineer bijvoorbeeld de NHL in het schitterende Madison Square Garden met een lang weekend New York! Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden om een NHL wedstrijd in de Verenigde Staten of Canada te bezoeken!

Door de diversiteit van clubs en steden adviseren wij je om het contactformulier zo specifiek mogelijk in te vullen. Liever persoonlijk contact? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0031 – (0)85- 0705050.